فروش عمده و تکی ایمپلر

فروش ایمپلر در حجم بالا زمینه را برای توليد بیشتر آن فراهم کرده است. ایمپلر برای تامین انرژی پمپ آب مورد استفاده قرار می‌گیرد و مدل‌های مختلفی هم دارد‌. به کمک این قطعه می‌توان فشار یک سیال را افزایش داد‌‌. جنس ایمپلر بیشتر فلزی است تا بتواند در مقابل رطوبت و حرارت و فشار دوام زیادی داشته باشد. نصب آن به صورت کاملا اصولی و با رعایت نکات ایمنی انجام می‌شود‌‌ فروش این قطعه با حجم‌های مختلف صورت می‌گیرد و مشتری‌ها می‌توانند متناسب با نیاز و بودجه خود خرید را انجام دهند. صنایع همیشه بزرگترین خریدار این تجهیزات صنعتی هستند‌.

معرفی انواع ایمپلر

ایمپلر دارای مدل‌های متنوعی بوده که هر کدام عملکرد مختص به خود را دارند‌‌. اگر بخواهیم آنها را از نظر جنس و نوع متریال تقسیم‌بندی کنیم به شرح زیر است:
چدن
استنلس استیل
فولاد ضد زنگ
آلومینیوم
فایبرگلاس
پلاستیک
این تنوع بالا در بازار فروش باعث شده تا مشتری‌ها انتخاب‌های گسترده‌ای پیش رو داشته باشند. مدل‌های استیل و فولاد بیشترین حجم مصرف را دارند به همین دلیل سطح فروش آنها در بازار روز‌به‌روز بیشتر می‌شود. استفاده از متریال درجه یک در ساختار اصلی ایمپلر باعث شده تا عملکرد خوبی در شرایط سخت داشته باشد. از نظر شکل ظاهری می‌توان ایمپلر را به این شکل دسته‌بندی کرد:
1 ایمپلر باز که پره‌های آن به خوبی قابل مشاهده است‌.
2 ایمپلر پوشیده یا شراد دار
3 ایمپلر بدون اسپلیتر و دارای اسپلیتر
این قطعه برای اینکه بتواند راندمان بالاتری داشته باشد از پره‌های عقب و جلو استفاده می‌کند. مدل‌هایی که آنها را معرفی کردیم جنس‌های متنوع دارند و مصرف‌کننده می‌تواند متناسب با نیاز خود مدل و جنس مناسب را انتخاب کند.

ویژگی‌های بارز ایمپلر

ایمپلر با ویژگی‌های زیادی روانه بازار می‌شود؛ به همین دلیل سطح کاربری گسترده‌ای دارد. مهمترین ویژگی آن طراحی منحصر‌به‌فرد است. این قطعه توسط دستگاه لیزر برش داده می‌شود به همین دلیل ساختار خاصی دارد. کار جوشکاری روی ایمپلر بر اساس WPS انجام می‌شود به همین دلیل تمام قسمت‌ها به صورت کاملا ایمن به هم متصل شده‌اند. بدنه این قطعه به صورت چند لایه و صخیم بوده تا بتواند فشار را به خوبی تحمل کند‌.
امکان ماشین کاری این قطعه در صورت نیاز وجود دارد. متریال درجه یک در ساخت ایمپلر به کار رفته به همین دلیل در مجاورت رطوبت و حرارت پوسیده و زنگ زده نمی‌شود و می‌تواند ساختار و ظاهر خود را به خوبی حفظ کند. از دیگر ویژگی‌های این قطعه می‌توان وزن استاندارد آن اشاره کرد که حمل و نقل و نصب را آسان‌تر ساخته است. تنوع در ساخت این قطعه زیاد است و همین موضوع رقابت را برای فروش بیشتر می‌کند.

کاربرد ایمپلر

ایمپلر کاربردهای زیادی دارد و صنایع بزرگترین مصرف‌کنندگان آن هستند. مخلوط کردن مایعات چسبناک مهمترین و اصلی‌ترین کاربرد این قطعه است که به تولید سرعت بیشتری می‌بخشد. در صنایعی که افزایش جریان حجمی مایع مهم است ایمپلر می‌تواند فرایند همگن‌سازی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. ایمپلرهای باز با سرعت بیشتری کار می‌کنند و می‌توانند انرژی مورد نیاز پمپ آب را به راحتی برطرف سازند‌. نصب این قطعه در کمپرسور سرعت و قدرت دستگاه را بیشتر می‌کند.
در جت‌های آب هم شاهد استفاده از این قطعه هستیم که یک منبع تغذيه بزرگ به حساب می‌آید. نیروی قایق‌های پر سرعت از این قطعه تامین می‌شود. سرعت چرخش ایمپلر زیاد بوده به همین دلیل انرژی در مدت زمان کمتری تولید می‌شود‌. از دیگر کاربردهای این قطعه می‌توان در پمپ‌های آب اشاره کرد که با روشن شدن دستگاه ایمپلر قادر است تمام بخش‌ها را به حرکت درآورد‌. انرژی که بدین گونه تامین می‌شود قادر است هر سیستمی را به بهترین شکل راه‌اندازی کند.

سخن پایانی

با توجه به گفته‌های بالا به این نتیجه می‌رسیم که ایمپلر یک منبع تغذيه پر قدرت است که به روش‌های مختلف انرژی مورد نیاز را تأمین می‌کند. دوام این قطعه زیاد بوده و به مرور زمان کیفیت خود را از دست نمی‌دهد. سیستم‌هایی که نیاز به چرخش و حرکت دارند انرژی مورد نیاز خود را از این قطعه دریافت می‌کنند. ساخت ایمپلر بر اساس استانداردهای روز دنیا و با فناوری بروز سبب شده تا مصرف کمی داشته باشد. این قطعه سایزهای مختلفی هم دارد تا شما بتوانید متناسب با نوع دستگاه و حجم فعالیت آن را انتخاب کنید. فروش ایمپلر به روش‌های مختلف از جمله حضوری و آنلاین امکان‌پذیر است.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *