واردات انواع ایمپلر
واردات ایمپلر به دلیل افزایش سطح تقاضا در بازار صورت میگیرد. گاهی تولیدکننده داخلی شرایط تامین نیاز بازار را ندارد؛ به همین دلیل به واردات متوسل میشود تا پاسخگوی بازار باشد. پمپهای وارداتی داراي سطح کیفی بالایی هستند و بهترین نوع بستهبندی را دارند. این تجهیزات صنعتی با مارکهای مختلف وارد کشور میشوند و شما میتوانید برند مورد نظر خود را به راحتی انتخاب کنید. ایمپلر برای تامین انرژی پمپ کاملا ضروری بوده از این رو امروزه تمام صنایع به این قطعه نیاز دارند. در ادامه مطلب شما را با انواع ایمپلر و شرایط واردات آن آشنا میکنیم.
دستهبندی ایمپلرهای وارداتی
ایمپلرهای وارداتی از نظر جنس، سایز، مدل، مارک و شکل ظاهری و ساختار مدلهای متفاوتی دارند. در این قسمت اصلیترینها را معرفی میکنیم:
1 ایمپلر باز: این مدل دیواره ندارد و پرهها بدون دیواره کنار هم قرار گرفتهاند. برای اینکه بتوانید حجم زیادی از سیال را انتقال دهید این قطعه کاملا کاربردی است. برای فشارهای پايين مناسب است چون صفحه نگهدارنده برای پرهها ندارد.
2 ایمپلر بسته: پرههای این مدل دارای ديواره هستند و بين دو صفحه و به فاصله معينی قرار گرفتهاند. برای فشارهای بالا این مدل وارداتی انتخاب خوبی است چون پرهها از دو طرف مسدود هستند و امکان خروج هوا وجود ندارد.
3 ایمپلر نیمه باز: پرههای نصب شده در این دستگاه از یک طرف باز و از سمت دیگر به دیسک دایرهای متصل شدهاند. اگر قصد انتقال حجم زياد گاز با فشار پايين و متوسط را دارید این مدل میتواند انتخاب خوبی باشد.
4 ایمپلر گرداب: به مدل نیمهباز شباهت دارند اما عملکرد آنها متفاوت است و سرعت و قدرت بالايی هم دارند.
مشخصات مهم ایمپلر
ایمپلرهایی که امروزه از طریق واردات با بازار عرضه میشود، مشخصات فنی مهمی دارد که شما به کمک آن میتوانید به راحتی ایمپلر را شناسایی کنید. طول عمر این قطعه زیاد بوده و راندمان خوبی هم دارد. مهمترین مشخصه ایمپلر داشتن پرههای یکسان است که به صورت ردیفی کنار هم قرار گرفتهاند. تیغه این دستگاه در مدلهای متنوع طراحی میشود. برخی مدلها تیغه شعاعی و برخی دیگر خمیده به سمت عقب و منحنی رو به جلو دارند که در زمان چرخش به خوبی مشخص است.
بدنه این قطعه از جنس فلز و همچنین پلاستیک و فایبرگلاس است. مدلهای فازی در سرعت بالا بهترین عملکرد را دارند. بدنه ضخیم و چند لایه ایمپلر مقاومت آن را در مقابل پوسیدگی و زنگ زدگی و همچنین شکستگی بیشتر میکند. بخش لاستیکی این قطعه انعطافپذیری بالایی دارد و میتواند به سرعت خود را با شرایط موجود وفق دهد. استفاده از متریال باکیفیت راندمان کاری این قطعه را بیشتر کرده است و سبب شده تا با سرعت بیشتری بچرخد.
نحوه عملکرد ایمپلر
ایمپلرهای وارداتی عملکرد خاصی دارند که بهتر است شما با آن آشنا شوید. عملکرد بعضی مدلها به صورت تک مکش است یعنی تنها یک مکنده دارد تا مایع را به مرکز تیغه هدایت کند. اما در مدل دو مکش ما شاهد ۲ مکنده قوی هستیم که مایع را از هر دو طرف با فشار زیاد به سمت تیغه هدایت میکند و با این کار نیروی وارده به شفت کاهش پیدا میکند. فشار خوبی در این قطعه کاملا متفاوت است. هدف از استفاده ایمپلرهای وارداتی تامین انرژی در پمپ است.
تیغهها در زنان فعالیت باز و بسته میشوند. امکان نصب دیفیوزر با پرههای ثابت در ایمپلر وجود دارد که جریان را به سمت خروجی هدایت میکند. انرژی که توسط این قطعه تولید و منتقل میشود سایر بخشهای دستگاه را هم به حرکت درمیآورد. نصب ایمپلرهای بزرگ کردن سریع این امکان را به کاربر میدهد تا سرعت تولید را افزایش دهد. عملکرد در همه مدلها یکسان نیست. هر ایمپلر بخشهایی دارد که هنگام روشن شدن کارایی متفاوتی از خود نشان میدهند.
سخن پایانی
ایمپلرهای وارداتی جز عمده محصولاتی وارداتی هستند که در بازار با استقبال زیاد مصرفکنندگان مواجه شدهاند. نشان استاندارد روی تمام مدلها درج شده تا شما بتوانید با خیال راحت انتخاب را انجام دهید. فعالیت ایمپلر به صورت چرخشی است و با پرههای خود میتواند نیروی وارده به پمپ را بیشتر کند. اگر قصد خرید ایمپلر وارداتی را دارید همیشه مارکهای معتبر را انتخاب کنید. برخی تجهیزات دارای خدمات پس از فروش هستند که در این شرایط پشتیبانیهای لازم انجام میشود. واردات ایمپلر باعث شده تا نیاز صنایع مادر و بزرگ به خوبی تامین شود.
بدون دیدگاه